Sisteme automate de plată în parcările rapide și în parcarea publică de lângă Hotel Moldova

Primăria Bacău, prin Societatea de Servicii Publice Municipale, a achiziționat recent, 3 sisteme de parcare cu acces automatizat, ce vor fi montate în parcările rapide de la Piața Centrală și Piața Sud și în parcarea publică din apropierea hotelului Moldova. Sistemele automate de plată vor putea fi utilizate începând de săptămâna următoare.

In parcarea publică de lângă Hotel Moldova a fost introdusă, spre testare, opțiunea de plată cu cardul. În funcție de rentabilitatea investiției, sistemul de plată cu cardul va fi implementat ulterior și în celelalte două parcări prevăzute cu bariere.

Noile sisteme de parcare, ce vor înlocui ghișeele cu operator, oferă un plus de confort conducătorilor auto. Aceștia vor putea achita taxa de parcare direct la casa automată și nu la operator, ca până acum. De asemenea, sistemul oferă conducătorilor auto posibilitatea de a vizualiza pe display, în timp real, numărul locurilor libere din parcare.

Cele două terminale de intrare (din parcarea de la Piața Centrală și din parcarea de la Piața Sud) sunt prevăzute cu bariere automate. Conducătorul auto va achita, la plecare, taxa de parcare la casa automată, folosind monede și/sau bancnote, aparatul fiind prevăzut și cu opțiunea de a elibera rest, în monede și/sau bancnote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *