Accident cu victime in aceasta dimineata in Gheorghe Doja, comuna Racaciuni

În această dimineață, militarii Detașamentului de Pompieri Bacău au fost solicitați să intervină în comuna Răcăciuni, sat Gheorghe Doja, în urma unui accident rutier.

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă și o ambulanță SMURD pentru acordatea primului ajutor medical. De asemenea, la locul accidetului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău.

Din nefericire, la sosirea la fața locului pompierii au constatat că în urma evenimentului rutier în care a fost implicat un autoturism, o femeie, în vârstă de 70 de ani (scoasă de cetățeni din vehicul) este decedată, o femeie, învârstă de 42 de ani (încarcerată) se afla în stop cardio-respirator, iar conducătorul autoturismului, în vârstă de 19 ani, conștient, a suferit un traumatism cranian.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea victimei de 42 de ani și executarea manevrelor de resuscitare, însă din păcate femeia nu a răspuns la acestea, fiind constatat decesul.

Tânărul de 19 ani a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean și transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Sursa: Facebook/ISUJ Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *