Accidentul rutier pe autostrada A1, Sibiu–Deva. O mașină de Bacău s-a izbit de un utilaj de deszăpezire

Trei persoane au decedat, iar o alta a fost grav rănită, luni, într-un accident produs pe Autostrada A1 în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, un autoturism lovind din spate un utilaj de deszăpezire. 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează tragicul eveniment s-a produs pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 270, în zona localității Săliște.

Pompierii le-au scos pe cele trei persoane dintre fiare, însă nu s-a mai putut face nimic. Acestea au murit pe loc. Este vorba despre trei bărbați – șoferul și alți doi pasageri, cu toții din Bacău. Șoferul avea 63 de ani, iar cei doi pasageri 40, respectiv 57 de ani.

„La fața locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului. Două persoane au scăpat cu viață din accident. Este vorba despre un adolescent, în vârstă de aproximativ 17 ani din Bacău, și despre un bărbat de 20 de ani din Vaslui. Amândoi au fost duși la spital în Sibiu. Alte două persoane implicate de sex masculin de circa 17 și 20 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate” spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu citat de oradesibiu.ro.

Cele cinci persoane din autoturismul puternic avariat, toate de sex masculin, se întorceau din Italia. Mașina în care se aflau era înmatriculată în județul Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *