Turneul „TRADIȚIONAL” începe cu vânzari record la Bacău

Concertul “Tradițional” susținut de Andra va ajunge atât la românii din toate regiunile țării, cât și la cei din diaspora. Turneul debutează spectaculos, cu epuizarea in 24 de ore a tuturor biletelor puse în vânzare la Bacău pentru data de 6 aprilie. Publicul nerăbdător a luat cu asalt casieriile și când s-a anunțat a doua zi de concert, 7 aprilie. Biletele au fost epuizate si pentru aceasta data în mai puțin de două zile.

Super Spectacolul care unește toți românii: toate generațiile, toate gusturile!

Mii de români au fost emoționați până la lacrimi de conceptul “Tradițional” care a debutat la Sala Palatului. Ținut cu casa închisă în fiecare din cele trei zile din septembrie 2018, show-ul de muzică live care a durat 3 ore a depășit așteptările și a făcut spectatorii mândri de muzica românească. Andra a reușit să smulgă aplauze de la prima piesă și pulsul celor din sală a rămas ridicat până la final.

Invitați și o orchestră de 40 de membri au urcat pe scena Sălii Palatului alături de cea mai iubită artistă din România cu ocazia Centenarului pentru a oferi un regal muzical cu momente inedite. Anul acesta spectacolul în regia lui Adrian Batista va fi pus în scenă în toate regiunile țării, cu adaptări pentru ca publicul să resimtă valorile locale și să revadă artiștii cei mai iubiți ai zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *