Distribuţia gazelor naturale se opreşte în Bacău și Comănești

Delgaz Grid va sista alimentarea cu gaze naturale, luni, 10 martie, intre orele 9:00-16:00, în mai multe zone din Bacău dar și din Comănești, motivul fiind executarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție.

Sunt vizate urmatoarele strazi din Bacau, Alexei Tolstoi, Violetelor, Garofiţei, Panselelor și Carpaţi iar in Comănești se vor opri gazele pe următoarele străzi: Combinatului, Crinului, Moldovei, Trotușului, Emil Rebreanu, Busuiocului si Florilor.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)  sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *