“Împreună pentru Siguranță”, o campanie de informare E.On România si IGSU

E vital să știi ce ai de făcut într-o astfel de situație ca să supraviețuiești! Așa că, este normal să promovăm comportamentul responsabil în cazul scurgerilor de gaz metan pentru ca tu să fii #SigurAcasa împreună cu cei dragi!

Urmărește clipul video, care face parte din noua campanie de informare și de prevenție din cadrul parteneriatului “Împreună pentru Siguranță” dintre E.ON România și IGSU, și, apoi, arată-l măcar unei persoane la care ajunge mai greu informația!

RISC

Simți miros de gaz metan?E vital să știi ce ai de făcut într-o astfel de situație ca să supraviețuiești! Așa că, era normal să promovăm comportamentul responsabil în cazul scurgerilor de gaz metan pentru ca tu să fii #SigurAcasa împreună cu cei dragi!Urmărește clipul video, care face parte din noua campanie de informare și de prevenție din cadrul parteneriatului "Împreună pentru Siguranță" dintre E.ON România și IGSU, și, apoi, arată-l măcar unei persoane vârstnice la care ajunge mai greu informația!#romaniasigura #invatamresponsabilitateaimpreuna

Publicată de ISUJ Bacău – Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Bacău pe Marţi, 12 martie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *