Inspectoratul Școlar Județean Bacău în parteneriat cu DSP Bacău, campanie de donare de sânge

În urma accidentului de sâmbătă, 20 aprilie 2019, în care 11 persoane, dintre care 9 elevi băcăuani olimpici la biologie, au ajuns internați la spitale din Cluj sau Târgu Mureș, s-a efectuat o mobilizare în masă. În urma articolului publicat de noi dimineața asta, sute de băcăuani au decis să meargă începând de mâine, la Centrul pentru Transfuzii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Pe lângă membrii Consiliului Școlar al Elevilor cât și cadre didactice din Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” Bacău, Inspectoratul Școlar Județean din Bacău a lansat, în parteneriat cu DSP Bacău, o campanie de donare de sânge.

ALĂTURI DE ELEVII NOȘTRI!!! După ce am depășit șocul generat de vestea că elevii din lotul reprezentativ al județului Bacău pentru Olimpiada națională de biologie și doamna profesoară care îi însoțea spre Oradea (locul desfășurării olimpiadei) au avut ieri, 20 aprilie, un accident auto, toți fiind spitalizați, majoritatea operați în urma rănilor suferite, le adresăm mulțumiri cadrelor medicale din Cluj și Târgu-Mureș pentru eforturile și resursele implicate pentru a veni în sprijinul elevilor răniți. Copiilor le dorim însănătoșire grabnică și putere să depășescă acest nedorit eveniment. Însă, mai mult, este nevoie de implicarea noastră, a tuturor, de solidaritate… De aceea, inițiem o campanie de donare de sânge și vă rugăm să acceptați a face un gest necesar în astfel de situații, alături de noi, cei din Inspectoratul Școlar Județean Bacău. Chiar dacă elevii noștri, la un moment dat, nu vor mai avea nevoie de transfuzii, puteți face acest lucru pentru orice alt copil sau adult ce trece prin asemenea clipe. Astfel, mâine, dar și în zilele următoare, puteți să vă prezentați la Centrul de transfuzii Bacău pentru a împlini acest gest de solidaritate. MULȚUMIM!!!
-Comunicat al ISJ Bacău, www.isjbacau.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *