Liceul cu Program Sportiv are o nouă sală de sport. Construcția a fost refăcută aproape în totalitate

În ultimii șașe ani elevii nu au mai putut beneficia de acest spațiu fundamental pentru pregătirea unor sportivi. Sala a fost complet nefuncțională din 2014, din cauza stării avansate de degradare, ultimele lucrări fiind executate acum aproape 10 ani.

Astăzi, sala și ateliere de lucru sunt consolidate, modernizate și dotate cu echipamente sportive, oferind cele mai bune condiții, astfel încât elevii acestui liceu – care a dat generații întregi de performeri în mai multe ramuri sportive – să aibă un spațiu de antrenament pe măsura nevoilor și așteptărilor.

Lucrările au fost de mare amploare, construcția fiind refăcută aproape în totalitate. S-au executat de la intervenții pe structura de rezistență, la lucrări de termo-hidroizolație, înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice și de încălzire până la montarea unor surse alternative pentru producerea de energie termică și apă caldă.

Liceul cu Program Sportiv are o nouă sală de sport!

⛹️‍♂️🤾‍♂️ Liceul cu Program Sportiv are o nouă sală de sport! ❗️Gata cu antrenamentele prin vecini!📌 În ultimii șașe ani elevii nu au mai putut beneficia de acest spațiu fundamental pentru pregătirea unor sportivi. Sala a fost complet nefuncțională din 2014, din cauza stării avansate de degradare, ultimele lucrări fiind executate acum aproape 10 ani.În anul 2016, una dintre întâlnirile mele cu băcauanii a avut loc exact în această sală, ai cărei pereți stăteau să cadă. Am promis încă de atunci că lucrurile nu vor rămâne așa!✅ Astăzi, sala și ateliere de lucru sunt consolidate, modernizate și dotate cu echipamente sportive, oferind cele mai bune condiții, astfel încât elevii acestui liceu – care a dat generații întregi de performeri în mai multe ramuri sportive – să aibă un spațiu de antrenament pe măsura nevoilor și așteptărilor.📌 Lucrările au fost de mare amploare, construcția fiind refăcută aproape în totalitate. S-au executat de la intervenții pe structura de rezistență, la lucrări de termo-hidroizolație, înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice și de încălzire până la montarea unor surse alternative pentru producerea de energie termică și apă caldă.

Publicată de Cosmin Necula pe Joi, 16 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *