Pagube însemnate după tornada din Călărași

Cel puţin 10 case au rămas fără acoperişuri din cauza tornadei ce s-a format marţi în judeţul Călăraşi, în zona localităţii Drajna pe Autostrada Soarelui. Vântul puternic din zonă a afectat mai multe gospodării din zonă, iar acoperişurile mai multor case au fost smulse. „Conform informaţiilor care mi-au parvenit până acum, se pare ca 10-12 case din zona Drajna – Dragalina – Brâncoveanu au rămas fără acoperişuri” a declarat, pentru MEDIAFAX, prefectul judeţului, George Iacob.

Tornada a aruncat de pe șosea un autocar care circula pe DJ 503, pe raza localității Drajna. A fost declanșat planul roșu de intervenție. La fața locului au ajuns ambulanțe, pompierii și Poliția.

„A fost activat planul roșu. 40 de persoane sunt implicate. Se pare că la momentul de față sunt șapte victime. Una are traumatisme mai severe, alta are traumatisme ușoare. La fața locului intervin forțe de la ISU Călărași și ISU Ialomița și sunt acolo și 3 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Nu cunosc cauza la acest moment. Acum intervenim pentru salvarea victimelor”, a spus Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt ISU Călărași,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *