Reteaua Google+ se va inchide din Aprilie 2019

În decembrie 2018, s-a anuntat decizia de a închide versiunea Google+ pentru consumatori în aprilie 2019, din cauza gradului scăzut de utilizare și a dificultăților pe care le presupune menținerea unui produs de succes, care să se ridice la nivelul așteptărilor clienților.

Pe 2 aprilie, contul Google+ și toate paginile Google+ pe care le-ati creat vor fi închise și se va incepe procesul de ștergere a conținutului din conturile Google+ pentru consumatori. Fotografiile și videoclipurile din Google+ din Arhiva de albume și din paginile Google+ vor fi șterse la rândul lor. Puteți să descarcati si sa salvati conținutul, însă trebuie să faceti acest lucru înainte de luna aprilie. Rețineti că fotografiile și videoclipurile cărora le-ati făcut backup în Google Foto nu vor fi șterse.

Procesul de ștergere a conținutului din conturile Google+, Paginile Google+ și Arhiva de albume pentru consumatori va dura câteva luni, iar conținutul poate fi disponibil în această perioadă. De exemplu, este posibil ca utilizatorii să vadă în continuare anumite părți ale contului lor Google+ prin intermediul jurnalului de activități și ca anumit conținut Google+ pentru consumatori să rămână vizibil pentru utilizatorii G Suite până la ștergerea versiunii Google+ pentru consumatori.

Începând din 5 februarie, nu se vor mai putea crea noi profiluri, pagini, comunități sau evenimente Google+.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close