Seniorii băcăuani au fost premiaţi la împlinirea a 50 de ani de la căsătorie

Primarul municipiului Bacău, dl. Cosmin Necula, alături de reprezentanții Direcției deAsistență Socială Bacău, au premiat familiile din municipiu, care au împlinit 50 de ani de la căsătorie şi care au depus cerere pentru obţinerea premiului în valoare de 500 de lei oferit de labugetul local, până la data de 01.10.2019.

În cadrul festivităţii, 51 de cupluri, care au sărbătorit jumătate de secol de la data căsătoriei, au primit fiecare câte un premiu în valoare de 500 lei, „Diploma de Onoare”, flori șio atenție din partea municipalității.

” Rugămintea mea către dumneavoastră este să continuaţi să aveţi grijă de noi, de nepoţii dumneavoastră, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Acest premiu vă este oferit din partea locuitorilor municipiului Bacău ca o formă de respect, de mulţumire, pentru toată contribuţia dumneavoastră la dezvoltarea comunităţii în care cu toţii trăim “, a precizat primarul Bacăului, dl. Cosmin Necula.

Momentul înmânării „Diplomei de Onoare” a fost imortalizat și, prin grija Direcției de Asistență Socială Bacău, seniorii băcăuani vor primi acasă poza ca amintire a zilei festivității.

Festivitatea de premiere, ce a avut loc marți, 12 noiembrie, cu începere de la ora 13.00, la Teatrul Bacovia, a fost urmată de un spectacol susţinut şi oferit de Ansamblul folcloric “Busuiocul” Bacău.

Premierea celor 51 de familii a fost aprobată prin Hotărâre nr.387/31.10.2019 privind acordarea „Diplomei de Onoare” şi plata unui premiu în valoare de 500 lei pentru 51 de familii din municipiul Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *