27 de ani de activitate pentru Asociația „CENTRUL DANIEL” Bacău

Astăzi, 5 iunie, Centrul Daniel din Bacău împlinește 27 de ani de activitate.

27 de ani cu multe realizări, bucurii, satisfacții și numeroase lucruri frumoase făcute pentru comunitate. 27 de ani în care fiecare membru al echipei a muncit pentru a ajunge aici, dar toți au făcut-o cu pasiune și dăruire, iar asta i-a ajutat sa treacă mai usor peste multe provocari și să vină in continuare în sprijinul beneficiarilor și colaboratorilor cu același profesionalism.

„Suntem extrem de bucuroși atunci când zărim un zâmbet pe fața copiilor ce ne trec pragul. De fiecare dată rădem cu ei, le susținem progresele și îi ambiționăm și mai mult. Trăim fiecare emoție împreună, pentru că noi, Centrul Daniel, suntem o familie foarte unită și fiecare caz pe care îl avem face parte din sufletul nostru.

Le mulțumim tuturor celor ce ne-au susținut în diferite moduri pentru a ne duce misiunea la bun sfârșit de fiecare dată. Ne dorim ca în continuare să putem fi de folos societății și beneficiarilor prin acțiunile noastre și să găsim cele mai bune soluții pentru o viață cât mai armonioasă și plină de culoare.” au tinut sa spună reprezentatii Asociației „CENTRUL DANIEL” Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *