3 Sud-Est, Connect-R, Lora și Ionuț Galani vin Bacău să aducă ”Zâmbet pentru copii!”

”Imaginați-vă pentru un moment că sunteți mici. Că sunteți mici într-o lume mare și ciudată și sunteți asaltați, în fiecare clipă, de senzații, zgomote și persoane care vor ceva de la voi însă nu puteți să înțelegeți. Imaginați-vă că tot tumultul care vă înconjoară vă atacă, vă rupe liniștea și sufletul. Probabil că ați plânge, ați reacționa, pentru că, nu-i așa, trebuie să vă apărați de ceea ce nu înțelegeți…”

Asociația Betania, prin proiectul caritabil „Zâmbet de copil”, vă invită la evenimentul la care vorr fi prezenți 3 Sud-Est, Connect-R, Lora, Ionuț Galani, Provincialii, Trupa Feelings, dar și Academia de Dans Adamas Bacău. Concertul va avavea vineri, 24 septembrie, de la ora18.30, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău.

Accesul la concert se face doar pe baza de invitaţie
Persoanele fizice sau juridice care doresc să susțină această cauză și fac dovada donării a minim 100 lei pot intra în posesia invitației sau a invitațiilor.

”Pentru a depăși aceste spaime, pentru a vă împrieteni cu lumea, ați avea nevoie de sprijin și susținere! Asociația Betania oferă un astfel de ajutor în cadrul Centrului Delfinul pentru copii cu autism. Specialiștii organizației au dezvoltat programe de terapie care îi ajută pe cei mici să acționeze și să reacționeze, să își găsească locul lor alături de familii, colegi și prieteni. Terapia pentru copiii cu tulburări din spectrul autist (TSA) este de durată, necesită o enormă implicare și o serie de costuri care sunt deseori peste nivelul de venit al părinților. Participand la proiectul caritabil “Zambet pentru copii!”, oamenii cu suflet mare pot contribui la susținerea cheltuielilor necesare pentru terapia unor micuți cu TSA care provin din familii lipsite de resurse financiare, precum si la dotarea corespunzatoare a spațiilor dedicate acestor copii.” – Asociația Betania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: