900 de țigări au fost ridicate de polițiștii locali în vederea confiscării

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei care își desfășoară activitatea în zona Pieței Centrale l-au depistat miercuri, 02 iunie, în jurul orei 09.30, pe numitul S. G., în vârstă de 42 ani, cunoscut ca fiind comerciant de țigări de contrabandă, având asupra sa 700 țigarete netimbrate, de diferite mărci.

Dat fiind faptul că, în urma percheziției corporale persoana în cauză a manifestat o atitudine recalcitrantă, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii nr. 61/1991 pentru proferare de injurii, expresii jignitoare și cuvinte obscene.

De menționat este faptul că, polițiștii locali au mai găsit, cu o zi înainte, alte 200 țigarete de contrabandă într-o cutie metalică – contor de gaz metan, din zona sectorului pietonal din Piața Centrală, depozitate cu siguranță pentru a fi comercializate.

Cele 900 de țigarete au fost ridicate în vederea confiscării și înaintate lucrătorilor din cadrul Direcției Regionale Vamale Iași – Biroul Vamal de interior Bacău, pentru dispunerea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *