E oficial. De luni 22 martie, ora 0:00, se inchid restaurantele, la interior, în Municipiul Bacău

Duminica, 21 martie 2021, de la ora 13.00, s-a desfasurat in sistem audio ședința CJSU Bacău, convocata de prefectul Leonard Ioan Bulai. Ulterior sedintei, prefectul a sustinut o conferința de presa la care au fost invitați sa participe director DSP Bacău, Mihaela Arim și primarul municipiului Bacău, Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu.

Rata de infectie la mia de locuitori a ajuns in municipiul Bacau, la 3.12. In acest caz, restaurantele, cafenelele se inchide la interior. Terasele pot functiona in acest scenariu. In ultimele 24 de ore, 117 cazuri noi de Covid19 au fost inregistrate in judetul Bacau.

https://www.facebook.com/1270012426464620/videos/3880303898719429

„Trebuie sa fim conștienți cu toții ca există niște reguli stabilite prin hotărâre de guvern ce trebuie respectate de toți. Instituțiile statului de la nivelul judetului Bacău vor face tot ce stă în puterea lor pentru ca aceste reguli să fie respectate. Există și excepții, de nerespectare a regulilor. Dar există și sancțiuni. Toate excepțiile sunt sancționate. De asemenea, există interes de la nivel central pentru a stabili reglementări astfel încât sa fie ținută sub control această pandemie.
E important ca fiecare cetățean să fie responsabil și să respecte regulile de protecție pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor.”
a precizat prefectul Leonard Ioan Bulai.

”Restaurantele, cafenelele își vor desfășura activitatea doar în spații libere sau prin intermediul serviciilor de catering. Sălile de spectactacole nu-și vor mai putea desfășura activitatea la interior ca urmare a depășirii ratei de 3 la mia de locuitori.” – Mihaela Arim – director DSP Bacău.

https://www.facebook.com/EMCPRESS1/videos/184974003216774

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *