Accident cu victime pe DN11 Onești – Bacău. Trei adulți și un minor răniți în urma coliziunii a două autoturisme

UPDATE: În afara localității Brătila, o conducătoare auto de 34 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 60 de ani, din Bacău. Din impact a rezultat decesul soferiței de 60 de ani și rănirea ușoară a doi pasageri (unul 68 de ani și celălalt 10 ani) din același autoturism. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conducătoarea auto de 34 de ani nu se afla sub influența alcoolului.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe DN 11 Onești – Bacău, în zona localității Brătila, județul Bacău. 

O persoană de 60 ani a fost descarcerată, fiind in stop cardiorespirator. În urma coliziunii dintre 2 autoturisme au rezultat 4 victime (3 adulți și un minor). Acestea au fost preluate de către ambulanțele SAJ.

Începând cu ora 11:00 traficul s-a reluat.

One thought on “Accident cu victime pe DN11 Onești – Bacău. Trei adulți și un minor răniți în urma coliziunii a două autoturisme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *