Un copil a furat mașina familiei și a plecat cu ea la plimbare. A fost prins de polițiști după ce mama lui a sunat la 112

În municipiul Huși, ieri s-a produs un incident neobișnuit. Un copil a plecat la plimbare cu mașina familiei pe Drumul Național DN24B – DE581, în comuna Oltenești.

Cea care a alertat Poliția, prin apel la 112, a fost mama băiatului, în vârstă de 36 de ani, care s-a speriat că fiul minor a plecat de la domiciliu.

Imediat ce a fost depistat de către Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, minorul a fost pus să oprească. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele și se vor lua măsurile legale.

Câtă inconștiență din partea părinților de a-l lăsa pe minor nesupravegheat și, mai ales, să îi lase cheile mașinii la vedere? Părinții sunt responsabili de faptele copiilor, drept urmare, ar trebui să fie mai atenți.â

Sursa digi24.ro

Redactori RadioEasy: Miruna Goci/Andrei Goci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *