Maria Beatrice Munteanu din Bacău obține Premiul I la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală Dubai 2023

O elevă pasionată de matematică, pe numele ei Munteanu Maria Beatrice are un talent deosebit la aritmetică mentală.

Aceasta a obținut o performanță impresionantă și a luat Premiul I la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală care s-a desfășurat în Dubai.

Maria are abilități excepționale dar acest premiu se datorează și nivelului înalt de educație și sprijinul oferit în Bacău.

Maria este elevă în clasa a VII-a E la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Bacău și este o tânără talentată în domeniul aritmeticii mentale.

Această competiție din Dubai a adunat tineri din toată lumea, dar Maria s-a evidențiat ca o adevărată campioană, iar obținerea Premiului I de către aceasta este atât o realizare persoanlă notabilă cât și o sursă de inspirație pentru tinerii băcăuani.

Maria arată că este un exemplu prin calitățile ei: prin pasiune, muncă și sprijinul acordat poți atinge cele mai înalte niveluri în educație și să câștigi o competiție internațională.

Participanții acestor tipuri de competiții trebuie să rezolve o serie de probleme complexe de aritmetică într-un timp limitat, fără a folosi instrumente sau calcule scrise, astfel încât trebuie să ai o abordare creativă și rapidă a problemelor matematice și contează capacitatea de concentrare, rezistență la stres și gândirea analitică.

Sursa desteptarea.ro

Redactori RadioEasy: Miruna Goci/Andrei Goci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *