COMUNICAT :

Dumnezeu, Patria, Familia sunt valori fundamentale.

Cu ele ne identificăm, prin ele ne legitimăm.

Partidul România Mare are în programul său o serie de preocupări care urmează să conducă la realizarea, alături de toți românii de bună credință, a unui curent nou, care să schimbe în bine întreaga existență a societății, ajunsă, din păcate, să alunece pe panta sărăciei, a nesiguranței, a dezbinării, a inculturii și a pierderii demnității.

P.R.M. este un partid patriotic, un partid care dorește să convingă întregul neam românesc de necesitatea de a-și îndrepta privirile și de a urma nobilele idei realizate de înaintașii noștri, unitatea și iubirea de patrie! Dacă îți iubești patria, iubești și bogățiile ei, iubești oamenii ei, iubești munca și iubești adevărul! Au trecut treizeci și trei de ani de când regimul politic s-a schimbat, timp în care tot românul a crezut că îi va fi mai bine; va fi mai liber, va trăi mai civilizat, fără teama vreunei oprimări, cu siguranța existenței zilnice, va beneficia de îngrijirea sănătății și va putea avea acces facil la toate formele de învățământ. Dar, din pricina celor care s-au perindat până acum la frâiele conducerii, toate aceste speranțe s-au năruit ca un castel de nisip.

A sosit vremea când oamenii acestei țări minunate să ia hotărârea de a nu-i mai aduce la putere prin votul lor pe aceși iluzioniști! Hățișul format de cele câteva partide care au spoliat țara și au reușit să dezbine întreaga națiune, trebuie înlăturat! Pentru aceasta a revenit pe eșicherul politic  Partidul România Mare, un partid al românilor care vor să trăiască o viață demnă și liniștită! Cu cât mai mulți români se vor aduna în jurul acestui  partid, cu atât de mare va fi succesul lui!

Toți românii, fii ai Patriei care respectă valorile fundamentale precizate mai sus, pot să ne scrie pe adresa de e-mail: prmbc.centru@gmail.com

Am tăcut destul, Vocea noastră trebuie să se audă, Ferm și limpede, Din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *