O altfel de lansare de candidați la PSD Bacău

FĂRĂ ACTIVIȘTI ȘI FULARE

Sâmbătă 18.05.2024, premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost prezent în Bacău pentru a participa la lansarea candidaților sociali democrați la alegerile din 9 iunie.

Conform celor declarate de către liderul PSD Bacău Dragoș Benea, inițial s-a dorit o lansare grandioasă de candidați la Teatrul de Vară, cum au mai făcut și alte partide, dar până la urmă s-a ales varianta vizitelor de lucru pe șantierele din municipiu aflate în derulare aferente proiectelor inițiate de către consilierii locali și județeni ai PSD Bacău.

          După vizita la șantierul Pavilionului Municipal Bacău din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău, premierul Marcel Ciolacu a făcut o declarație de presă, spunând că românii așteaptă de fapt să se vorbească în această perioadă de performanță administrativă, fonduri europene, despre investiții, cofinanțări, practic de ridicarea nivelului de trai.

„Le mulțumesc colegilor mei, Cristina Breahnă-Pravăț – viitorul președinte al Consiliului Județean, Valentin Ivancea – viitorul primar al Bacăului și lui Dragos Benea – actual și viitor europarlamentar! În ultimii doi ani, au lucrat împreună și au reușit nu doar deblocarea proiectului, dar și obținerea finanțării prin PNRR pentru finalizarea Pavilionului Municipal din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău.

PSD își respectă promisiunile! Am înțeles că, odată cu dezvoltarea economică a acestei țări, nu doar veniturile românilor trebuie să crească, ci și serviciile sociale – sănătate și educație – trebuie dezvoltate și aduse la nivel european.

Facem progrese rapide în privința construcției și modernizării unităților sanitare. Avem 3 spitale regionale care se construiesc, peste 210 unități medicale au fost reabilitate și modernizate și multe altele în execuție sau în curs de finalizare, cum este cel de aici, de la Bacău. Este un efort masiv la nivel național, finanțat cu miliarde de euro din bani europeni și de la bugetul de stat!”

(Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD)

          În discursul său, Dragoș Benea președintele PSD Bacău, a punctat o parte din proiectele realizate sau în curs de realizare la nivel de Bacău, precizând că social democrații au bunul obicei de a bifa toate promisiunile făcute din patru în patru ani.

De asemenea liderul PSD Bacău a transmis un mesaj ”amicilor” de la USR că administrația social democrată va duce până la capăt proiectul Athletic Park deoarece este ”mai bine cu alergatul decât cu trotineta”, mesajul final fiind că pentru județul Bacău veștile bune vor mai veni foarte curând, iar cine râde la urmă râde mai bine.

”La Bacău, Partidul Social Democrat şi echipa sa politico-administrativă au obiceiul sănătos de a şterge de pe listele cu promisiuni electorale obiective pe care le construim, finalizăm şi punem în funcțiune.

Am făcut centura, aeroportul şi heliportul de la Spitalul Județean de Urgență, din 1992 construim Catedrala băcăuanilor pe care – cu ajutorul Bunului Dumnezeu – o vom sfinți la anul; punem punct şantierului de 17 ani de la fostul Spital Municipal şi, cu fonduri europene din PNRR, îl vom încorpora în circuitul sanitar al SJU, construim pentru cetățenii din municipiul Bacău Athletic Park, noua Bibliotecă, Ateneul şi Muzeul de Istorie, restaurăm Casa „Alecsandri” pentru că ne respectăm trecutul şi istoria.

Dar nu ne oprim aici!

Împreună cu prim-ministrul Marcel Ciolacu şi Guvernul României, vom construi un nou stadion #PentruBacău, din respect față de tradiția fotbalistică a oraşului nostru şi pentru a şterge cu buretele bătaia de joc la care Viziteu & Usr i-au supus pe băcăuani de 4 ani încoace, timp în care stadionul a fost abandonat în ruină devenind junglă urbană.

Alături de colegii mei social-democrați nu facem promisiuni, dar ne luăm angajamente ferme şi angajamentul nostru #PentruBacău şi #PentruBăcăuani este că în următorii 4 ani, după ce terminăm cu spitalul şi cu Athletic Park, ne apucăm de stadion, pe care-l vom construi cu sprijn şi susținere de la Guvern şi prim-ministrul său, dl Marcel Ciolacu!

Nu ne va opri nimic, nici măcar vremea de afară! Iar pentru cei care fac circ şi fake-news-uri electorale, filmându-se – infantil – cu munca altora, ziua ca hoții, îi anunț că cine râde la urmă, râde mai bine!”

(Facebook – Dragoș Benea președintele PSD Bacău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *