Reacția PNL Bacău in legătură cu condamnarea directoarei de la DGASPC Bacău

Deputatul Ionel Palăr, președintele PNL Bacău, solicită demiterea din funcția de director al Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului a Daniela Țîțaru, condamnată penal pentru fals în declarații, cu scopul obținerii de foloase  necuvenite, în cazul de față, un apartament ANL.

”Dragoș Benea și alți lideri ai PSD Bacău se bat zilnic cu pumnul în piept pe chestiuni care țin de moralitate. Pentru ei pare să nu conteze că au un fost președinte, Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova și alți zeci de baroni condamnați sau aflați în cercetări. În cazul Danielei Țîțaru, directoarea DJASPC Bacău, au pus batista pe țambal și au amuțit cu toții, deși doamna în cauză a fost condamnată la pedeapsa cu închisoarea, pentru un fals! Dacă președintele PSD, Dragoș Benea, și Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău, în a cărui subordine se află DJASPC, cunosc cuvântul «onoare», o vor suspenda urgent din funcția de conducere pe care o exercită”, a declarat deputatul Ionel Palăr.

Șeful liberalilor băcăuani critică în termeni foarte duri atitudinea extrem de permisivă a PSD Bacău în ceea ce privește păstrarea într-o funcție publică a unui membru cu probleme penale și aduce în discuție cazul unui membru PNL, care, acuzat de probleme cu legea, și-a dat imediat demisia, fără să-și nege vulnerabilitățile. ”Mă aștept la un gest de onoare similar. Dar mă aștept și să invoce că decizia în cazul Danielei Țîțaru nu este definitivă. Cum există o condamnare, cred că directorul DJASPC  trebuie suspendat imediat din funcție, până își rezcolvă problemele penale! Altfel, nu demonstrează decât că este un partid  ipocrit, demagog, care face scut în jurul penalilor”, a conchis deputatul Palăr.

În opinia liderului liberal băcăuan, orice tăcere a PSD Bacău în ceea ce  privește acest caz nu înseamnă altceva decât o complicitate ascunsă între social – democrații băcăuani și penalii pe care îi protejează.

Foto: desteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *