A fost scandal într-un club din Moinești

Jandarmii din Moinești au fost solicitați să intervină într-un caz de agresiune fizică, la un club din Moinești. Totul s-a întâmplat în jurul orei 4.00 într-un club, unde, pe fondul consumului de alcool, un client a intrat în conflict cu personalul de serviciu, care ulterior l-a scos afară. Persoana a continuat scandalul și în afara clubului, moment în care o altă persoană l-a lovit cu un obiect contondent în cap, provocându-i leziuni.


”La câteva minute după ce au fost anunțați prin apelul unic de urgență 112, jandarmii au ajuns la adresa indicată, unde l-au identificat pe agresor, care nu era altcineva decât administratorul clubului. Bărbatul agresat a primit primele îngrijiri de specialitate de la personalul medical de pe ambulanța solicitată în acest scop, iar apoi a fost transportat la Spitalul Municipal Moinești. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, dosarul fiind înaintat organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.” – Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău

Jandarmii i-au aplicat administratorului și o sancțiune contravențională în valoare de 10000 de lei, pentru nerespectarea orarului de funcționare a clubului, respectiv între orele 05.00-02.00, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: