A murit Dan Tătaru, fost senator de Bacău

Fostul senator de Bacău, Dan Tătaru, s-a stins din viață, după ce s-a simțit rău zilele trecute și a fost internat la spitalul Moinești.

Din informațiile pe care le deținem, neoficial, se pare că Tătaru fusese infectat cu virusul Covid-19, însă primul diagnostic a fost pneumonie. Personaj discret, inteligent și de bun simt, calități destul de rare în politica actuală, Tătaru a ocupat funcția de consilier județean, apoi sentator și secretar de stat în ministerul apărării.

De numele său se leagă inițiativa legislativă cu introducerea votului electronic și faptul că a părăsit PSD-ul după apariția în prim plan a găștii lui Liviu Dragnea.

Dumnezeu să-l ierte!

Un comentariu

  1. Am avut privilegiul de a-l cunoaste pe Dan Tataru,cand activa ca secretar de stat la MAPN.Eram planificat in audienta la dumnealui pentru a-mi spune pasul in legatura cu o situatie profesionala.Era in biroul sau cu rege Lucas,prietenul dumnealui.Am comentat multe evenimente din dinamica orasului nostru.Am simtit o caldura pe care o au oamenii sinceri si cu bun-simt civic.S-a tinut de cuvant cu ceea ce a promis.L-am gasit mai tarziu in oras,cu alte optiuni,dar cu o aceeasi inteligenta sociala.La primirea vestii,cuvintele mi s-au golit de sensuri.Il rog pe Regele din Pagoda Vesniciei sa-l aiba aproape si sa-l obladuiasca doar prin metafora virtutii si hiperbola bunatatii pentru faptele de generozitate pe care le-a facut pe Pamant.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PAGODA PERENITATII!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *