A murit KENNY ROGERS

Legenda muzicii country, cantaretul american Kenny Rogers a murit, in noaptea de 20 spre 21 martie, la 81 de ani, în Sandy Springs, Georgia. Kenny Rogers a murit din cauza naturale, familia fiindu-i alături în ultimele clipe, anunţă abcnews.go.com

Din cauza stituatiei actuale, a pandemiei Covid-19, familia a anunţat că va avea loc doar o mică ceremonie religioasă, urmând ca Rogers fie omagiat la o dată ulterioară.

Kenneth Donald „Kenny” Rogers, născut pe 21 august 1938, cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. A fost membru al cunoscutei Country Music Hall of Fame. 

Deși Kenny Rogers este mai ales cunoscut diferitelor audiențe iubitoare de muzică country, de-a lungul timpului, artistul a fost prezent în varii clasamente, având succes în diferite genuri muzicale, „punctând” cu 120 de melodii de succes, fiind prezent în clasamente de muzică country și pop timp de peste 200 de săptămâni individuale (doar în Statele Unite) și vânzând peste 100 de milioane de înregistrări în întreaga lume, performanță care l-a situat pe un loc foarte onorant pe lista celor mai bine vânduți muzicieni ai tuturor timpurilor. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *