mie. nov. 20th, 2019

Accident feroviar în comuna Căiuți

2 min read

În această dimineață, la ora 8:08, pe raza localității Căiuți s-a produs un accident feroviar, în care au fost implicate un tren de călători și o autobasculantă.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, un echipaj SMURD, dar și grupa operativă a inspectoratului.

Pompierii militari sosiți la fața locului au constatat că, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. Garnitura trenului personal 5202, ce circula pe relația Ciceu – Focșani, a lovit bena unei autobasculante, iar locomotiva și unul din cele două vagoane ale trenului au deraiat.

Mecanicul locomotivei a suferit ecoriații minore.

În trenul personal se aflau aproximativ 60 de călători, care și-au continuat deplasarea cu ajutorul mijloacelor de transport în comun.

Traficul feroviar se desfășoară pe un singur sens cu restricție de viteză de 30 km/h.

Accident feroviar în comuna CăiuțiÎn această dimineață, la ora 8:08, pe raza localității Căiuți s-a produs un accident feroviar, în care au fost implicate un tren de călători și o autobasculantă.La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, un echipaj SMURD, dar și grupa operativă a inspectoratului.Pompierii militari sosiți la fața locului au constatat că, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. Garnitura trenului personal 5202, ce circula pe relația Ciceu – Focșani, a lovit bena unei autobasculante, iar locomotiva și unul din cele două vagoane ale trenului au deraiat. Mecanicul locomotivei a suferit excoriații minore.În trenul personal se aflau aproximativ 60 de călători, care și-au continuat deplasarea cu ajutorul mijloacelor de transport în comun.Traficul feroviar se desfășoară pe un singur sens cu restricție de viteză de 30 km/h.

Publicată de ISUJ Bacău – Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Bacău pe Sâmbătă, 8 iunie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: