„Actorii citesc pentru tine”, un nou proiect inițiat de Teatrul Municipal „Bacovia”

Teatrul Municipal „Bacovia”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Bacău va derula în perioada următoare proiectul „Actorii citesc pentru tine”, prin intermediul căruia ne dorim sa ii aducem pe elevi mai aproape de cărți. Deasemenea, vrem să fim un sprijin pentru cadrele didactice într-o perioadă în care cursurile se desfășoară altfel decât ne-am fi dorit sau imaginat.

Teatrul a transmis deja instituțiilor de învățământ acest protocol, care constituie cadrul legal pentru derularea activităților.
Așteptăm așadar, pe adresa de e-mail a teatrului, teatrulbacovia@yahoo.com, propunerile profesorilor de limba română cu privire la lecturile care pot fi incluse în acest proiect menit sa se deruleze tot anul școlar, la nivel gimnazial și liceal.

Actorii vor da apoi „voce” acestor lecturi, în încercarea de a-i face pe elevi să se „îndrăgostească” de lectură și de universul cărților. Acest parteneriat se subscrie proiectului „Tu și Teatrul”, din programul de management al managerului Eliza Noemi Judeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *