Acuzații Grave! Viziteu: În Spitalul Municipal ”Sf. Maria” sunt 9 paturi care stau degeaba!

Lucian Daniel Stanciu Viziteu, primarul municipiului Bacău, îi acuză pe cei din conducerea Spitalului Județean Bacău și pe Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău că au în ”administrare” nouă paturi, la etajul 5, al Spitalul Municipal ”Sfânta Maria”, care zac ca exponatele de muzeu, în loc să fie folosite pentru a trata pacienții COVID19. Totul în condițiile în care nu mai sunt paturi libere pentru tratarea bolnavilor.

”În acest moment, deși saloanele ATI Covid, etajele 4 și 5, de la Spitalul Municipal, sunt pline există nouă paturi care pot fi operaționalizate într-o săptămână și care ar putea ajuta pacienții Covid19. Puteau fi operaționalizate de peste un an către conducerea Spitalului Județean Bacău și de președintele Consiliului Județean Bacău. Cu toate acestea, nu au făcut-o! Ei sunt administratorii acestori paturi. În loc să se plângă pe Facebook că primarul Bacăului a făcut/nu a făcut nu știu ce…. mai bine făceau paturile funcționale. Este o crasă neglijență din partea lor. ”

La începutul lunii august, Florin Cîțu a solicitat o anchetă privind modul în care s-au pregătit spitalele pentru valul patru. Întrebat de când știe despre existența celor 9 paturi, Viziteu spune că astăzi a aflat de ele. ”Am avut discuții cu reprezentanții companiei de proiectare și mi s-a confirmat că există și nu sunt funcționale”

foto: ilustrativ – sursa: FB Spitalul Buhusi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *