ALEGE SĂ FII SALVATOR

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău (ISUJ Bacău), prin grija Serviciului Resurse Umane, reia activitatea de recrutare în vederea participării la concursul de admitere în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, pentru calificările „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” și „maistru militar auto” în perioada 10 – 21 ianuarie 2019, a tinerilor cu vârsta de până la 27 de ani împliniţi în anul participării la concurs, absolvenţi cu diplomă de bacalaureat.
La concurs se candidează pe 300 de locuri destinate bărbaților, astfel:
– subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 275 de locuri;
– maistru militar auto – 25 de locuri.

Din totalul locurilor alocate viitorilor subofițeri de pompieri și protecție civilă, candidaților de etnie romă le sunt alocate două locuri în cadrul școlii.

Durata studiilor postliceale este de 1 an.

Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la sediul ISUJ Bacău, situat în municipiul Bacău, str. Milcov, nr. 49, în raport de domiciliul sau reşedinţa înscrisă în cartea de identitate, până la data de 23 noiembrie 2018.

Recrutarea candidaților se va realiza, în funcție de domiciliu, respectiv reședința acestora, prin intermediul structurilor de resurse umane existente în fiecare inspectorat pentru situații de urgență, departamente unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor, inclusiv actele care să ateste studiile solicitate.

Dosarele de recrutare vor fi depuse personal de către cei interesaţi la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău, în volum complet, până la data de 21 decembrie 2018, ora 16:00.
După încheierea perioadei de depunere a dosarelor de recrutare, nu se vor mai primi documente în vederea completării acestora.

Concursul de admitere va avea loc în intervalul 10 – 21 ianuarie 2018, perioadă în care candidații vor parcurge contravizita medicala, probele sportive și testul scris pentru verificarea cunoștințelor.

Sursa: Facebook/ISUJ Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: