Amendă de patru mii de lei pentru un club din centrul Bacăului

Urmare a unei sesizări primite pe adresa Poliției Locale, conform căreia la un club din centrul orașului este depășit în mod constant programul de funcționare și zgomotul este insuportabil pentru locatarii aflați în vecinătatea acestuia, polițiștii locali din cadrul Biroului Inspecție Comercială și Compartimentului Intervenții, împreună cu agenți din cadrul Secției 2 Poliție, au efectuat în data de 15.02.2019, un control la locația respectivă.
Cu prilejul controlului desfășurat în jurul orelor 01.00, au fost verificate respectarea prevederilor din autorizația de funcționare și profil de activitate, aspecte legate de ordinea și liniștea publică, precum și alte prevederi ale legislației în vigoare.
Întrucât la ora efectuării controlului societatea respectivă funcționa, în interiorul acesteia aflându-se mai multe persoane, fiind depășit astfel programul de funcționare, în cauză a fost dispusă măsura de sancționare contravențională, conform O.G nr. 99/2000, cu suma de 4.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor autorizației de funcționare și profil de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *