Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferi” Aproape 1.200 de sancţiuni contravenţionale și 259 de permise reținute

Nerespectarea regulilor de circulație a făcut pagube mari în buzunarele șoferilor.

În perioada 23-29 august, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier. În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au constatat 22 de infracţiuni, din care 5 la regimul circulaţiei rutiere. Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 1262 de contravenții, din care 1192 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere.

”Dintre acestea, 615 sancţiuni pentru încălcarea regimului legal de viteză, 62 pietonilor, 19 bicicliştilor, 20 căruţaşilor, 11 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 21 pentru depăşiri neregulamentare, iar restul pentru abateri de la acte normative. De asemenea, polițiștii au reținut 259 de permise de conducere din care, 195 pentru încălcări ale regimului legal de viteză, 13 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 21 pentru depăşiri neregulamentare, 8 pentru neacordare prioritate vehicule, 9 pentru neacordare prioritate pietonilor. Totodată, poliţiştii au retras 30 de certificate de înmatriculare” – nspector principal de poliție- Cătălina Păduraru

        Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău anunță că va continua seria activităţilor pentru  depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale, în vederea creşterii siguranţei rutiere pe drumurile publice din judeţ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *