Amintirile ne chinuiesc. Contre dure între Cristi Manolache și Eusebiu Diaconu! ”Erai cărătorul meu de genți!” / ”Cu mine ați învățat să alergați!”

Cei doi consilieri locali și foști colegi de partid și-au aruncat replici dure în ședința de Consiliu Local, în momentul adopotării proiectului privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Bacău SA.

Amintirile ne chinuiesc

Consilierul local din partea Partidului Ecologist Român- Cristi Manolache a aruncat batista pe țambal, după ce consilierul din partea Pro România, Eusebiu Diaconu, i-a readus aminte că a fost membru decizional la Sport Club Bacău (echipa de fotbal).

”Îi aduc aminte domnului Iancu Eusebiu Diaconu că atunci când eram în Consiliul de Administrație la Sport Club Bacău, dânsul era cărătorul meu de genți! Genți cu echipament sportiv oferite de conducătorul de la acea vreme, în speță domnul Goian. Am zis că nu primesc așa ceva. Să le ia dânsul (n.r. Eusebiu Diaconu) că e sportiv de înaltă performanță și le uzează mai des decât mine. Eu am bani să-mi cumpăr.” – Cristi Manolache

În replică, Eusebiu Diaconu, fost coleg de partid cu Cristi Manolache, a dechis și el oracolul amintirilor

”Nu am înțeles ce a spus cu gențile….Cunoașteți sportul și sportivii băcăuani!? Domnule Manolache, la Sala de Atletism, v-ați învățat cu mine să alergați!”

Un comentariu

  1. deeeeci, ca sa intelegem: Manolache era consilier local si a primit in dar (ca sa nu zicem spagă) niste genti cu echipamente sportive (probabil deturnate), nu le a luat, dar de fapt le a luat directionandu le la Diaconu? Tare! Autodenunt in direct!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *