Avem flotă pentru curățenia Bacăului. Niște”monstruleți harnici”, în valoare de 5.000.000 lei, vor ieși pe străzi

Curațenia orașului nu ar trebui să depindă numai de angajații de la salubrizare, ci și de cetățenii orașului.

Bacăul are, şi o spunem cu mare regret, o imagine nu tocmai ”curată” în ceea ce privește ”curățenia”. E foarte adevărat că mulți dintre noi nu se prea implică. Gunoaiele aruncate la întâmplare, trotuarele uzate,  ”vegetația lăsată liberă,” toate reprezintă o imagine a Bacăului și a spiritul de curățenie.

Un rol important îl are, în primul rând, administrația care trebuie să fie conștientă privind planificarea urbană corectă și legislația strictă în privința ”mizeriei”.

De pe Facebook-ul primarului, aflăm că Bacăul a fost dotat cu o flotă

”Sunt încântat de noile utilaje achiziționate de Primăria Municipiului Bacău. Flota de mașini profesionale a Serviciului Municipal de Utilitate Publică Bacău (SMUP) s-a îmbogățit cu 10 aspiratoare electrice urbane, 5 mașini de măturat multihog (utilate pentru măturare, spălare și deszăpezire), precum și automăturătoare stradală. Este o investiție de 5.000.000 lei făcută de municipalitate pentru a avea orașul pe care ni-l dorim cu toții. În scurt timp o să vedem utilajele la lucru, atât pe arterele principale, cât și pe străzile mici ale orașului”- a scris Lucian Daniel Stanciu Viziteu- primar Bacău

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: