Avizul din partea D.S.P., obligatoriu pentru evenimentele sub 1000 de persoane

Prefectul s-a întâlnit cu conducătorii instituțiilor D.S.P., D.S.V.S.A., I.S.J., I.J.J., I.S.U., I.P.J. Au fost analizate măsuri dispuse la nivel central privind gestionarea COVID 19.

Astfel, și la nivelul județul Bacău se impune, până la data de 31.03.2020, interzicerea oricăror activități  care presupun participarea unui număr mai mare de 1000 de persoane iar, pentru activitățile cu un număr mai mic de 1000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivel local, pentru fiecare eveniment în parte, pe baza  unei analize a riscurilor și a tipului de activitate, cu avizul prealabil al DSP. Aceste măsuri se pot prelungi și după data de 31.03.2020, în funcție de evoluția infecțiilor cu SARS – CoV-2. Măsura vizează atât activitățile publice cât și cele private desfășurate în interiorul unor incinte sau în aer liber.

          „Am discutat cu șefii instituțiilor responsabile și am stabilit împreună măsurile necesare a fi aplicate pentru desfășurarea acelor activități cu un număr mai mic de 1000 de persoane, astfel încât să poată fi asigurată protecția cetățenilor și a se ține sub control situația monitorizării simptomatice la nivelul județului Bacău”, a declarat prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *