„BACĂU FEST MONODRAME”

În perioada 17-23 aprilie 2019 va avea  loc in Bacău, festivalul „Bacău Fest Monodrame”, iar in aceasta perioada tocmai s-a finalizat programul complet al spectacolelor, care se desfasoara la acest eveniment.

Vă putem spune că toate spectacolele din concurs sunt cu public, biletul de intrare având preț unic 13 lei. Biletele se pot achiziționa din agenția Teatrului Municipal Bacovia.

La ediția din acest an, recitalurile extraordinare includ:

Joi, 18 aprilie, de la ora 20.30, Sala Mare, vă așteptăm la Stage Dogs, cu Marcel Iureș și Florin Piersic Jr.

Vineri, 19 aprilie, de la ora 20.30, Sala Mare, Mentor Zymberaj – Kosovo, The Dreams of Hamlet. (bilete exclusiv în agenție – 40 de lei, preț unic)

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20.30, Sala Mare, Atelier Cehov, susținut de actorii Teatrului Bacovia împreună cu regizorul Alexander Agarov și jurnalistul teatral Raluca Rădulescu – intrare liberă

Duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, Alexandru Repan, actor al Teatrului Nottara va oferi o confesiune de viață și profesie.

Luni, 22 aprilie, de la ora 20.30, Sala Mare, o puteți urmări pe Maia Morgenstern în Yanka, regia Toma Enache.

Marți, 23 aprilie, de la ora 20.30, Sala Mare, după festivitatea de premiere, se joacă Republica Melania, cu Rodica Mandache în rol principal.

Biletele la recitalurile extraordinare se pot achiziționa și online, de pe site-ul teatrului, la secțiunea informații/bilete.

Iata si programul complet:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *