„Bacău: Restart – Ziua Copilului ”, un eveniment realizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Ziua de 1 Iunie, sărbătoarea tuturor copiilor, ne aminteşte să ne întoarcem atenţia la lucrurile simple, dar valoroase, care ne trezesc în inimă emoţie şi exuberanţă. De aceea, în acest an Primăria Municipiului Bacău revine în perioada 28 mai – 1 iunie cu o serie de evenimente dedicate celor mai tineri băcăuani şi familiilor lor, de această dată susţinute exclusiv prin implicarea societăţii civile, fără vreo alocare bugetară care să pună presiune pe bugetul local, dar cu o mulţime de ocazii de a pune în valoare talentul copiilor şi de a-i invita în mijlocul acţiunii. În aceste zile copiii au ocazia să se simtă răsfățați cu fel de fel de surprize.

Sub denumirea de „Bacău: Restart – Ziua Copilului ” evenimente muzicale, spectacole de dans, teatru, activități sportive, desene pe asfalt, jocuri ale copilăriei și nu numai vor însufleți orașul și îi vor bucura pe cei mici.

Inițiativa Primăriei Bacău este un proiect local organizat exclusiv prin implicarea civică, atât a instituțiilor, cât și a cetățenilor, un demers de creștere a sentimentului de apartenență la identitatea locală a municipiului Bacău. Cu mulțumiri partenerilor: Colegiul Național de Artă „George Apostu”, Clubul Sportiv Municipal, Sport Club Municipal Bacău, Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul National Pedagogic „Ştefan cel Mare”, Academia de dans Adamas, I.D. Fest, Direcția Județeană Tineret și Sport Bacău, Asociația Oleacă de Bicicliști, Clubul Artist DAIO, Academia de dans Adamas, Teatrul Municipal Bacovia, Palatul Copiilor Bacău, Direcția de Asistenţă Socială, Asociația Europeană Romă pentru progres și promovare interculturală, Clubul Feelings.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: