Bacăuan depistat de poliția locală conducănd sub influența alcoolului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei – Compartiment Intervenții, aflați în patrulare pe strada Martir Horia, au observat, sâmbătă, 14.09.2019, în jurul orelor 02.00 că un autoturism a trecut peste bordură și s-a oprit într-un gard viu.
Agenții locali s-au apropiat de mașina și au încercat să identifice conducătorul auto care a refuzat, motivând că dorește să fie lăsat în pace pentru a pleca acasă. În urma discuțiilor cu acesta, a fost identificat numitul G.M în vârstă de 55 ani, din municipiul Bacău, care a recunoscut că a consumat ceva alcool înainte de a se urca la volanul autoturismului său.
De asemenea, la o primă inspecție a autoturismului a polițiștii locali au observat mai multe zgârieturi pe partea stângă și urme de coliziune cu un alt autoturism.
A fost solicitat, în acest caz, prin ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Locale a Municipiului Bacău, prezența unui echipaj din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, care l-au testat pe numitul G.M cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool în aerul pur expirat.
Cazul a fost preluat de agenții de poliție din cadrul Biroului Rutier pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: