”Băcăuance cu pumni de argint”, la Naționalele de box feminin

Elena Meluță și Marina Munteanu sunt fetele de argint ale boxului feminin băcăuan. Sala Sporturilor din Năvodari a găzduit a 20-a ediție a Campionatului Național de box feminin pentru cadete, junioare, tineret și senioare, competiție organizată de Federația Română de Box în colaborare cu CS Năvodari.

Participare numeroasă

Au urcat pe ring 220 de pugiliste de la 60 de cluburi din țară, iar Bacăul a fost reprezentat de cele două pugiliste cu pumni de argint.

Elena Meluță a devenit  vicecampioană națională la tineret, la actegoria 66 de kilograme, iar  Marina Munteanu, 75 kg, a luat argintul la juniori.

În finală, Elena Meluță s-a bătut cu o medaliată la Europene, iar Marina Munteanu cu o sportivă de la clubul gazdă. Câștigătoarea a fost decisă la limită, în urma unui meci spectaculos.

”Sunt mulțumit de rezultatele obținute. Sportivele noastre au boxat cu adversare valoroase, sportive de lot care reprezintă România. Vreau să le mulțumesc celor care ne-au spijinit- SCM Bacau și RESPECT GIM BACAU”, ne-a declarat Vasile Palade – antrenorul pugilistelor băcăuane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *