Băiatul, de 15 ani, electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren, a murit

Fenomenul fotografiilor pe vagoane sau escaladarea trenurilor din curiozitate reprezintă un adevărat pericol!

Incidentul s-a petrecut în Gara Sascut. Băiatul a urcat pe vagonul unui tren marfar să își facă o fotografie, pe care intenționa să o publice pe rețelele sociale. Imediat ce a urcat pe tren, a atins firele de înaltă tensiune și a fost aruncat în aer câțiva metri.

A fost internat la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iași, în stare extrem de gravă, după ce a fost dus, de la Bacău, cu o ambulanță, intubat și ventilat mecanic.

Cu arsuri pe 80% din suprafața corpului a fost operat de mai multe ori de medicii plasticieni.

Iași Evenimentul: „Pacientul s-a agravat, a ajuns în ATI, fiind cu arsură gravă, 80 la sută. Am înțeles că în data de vineri s-a constatat decesul pacientului. Arsura prin electrocuție, cu o suprafață foarte mare, reprezintă un risc de deces de 99,99 la sută. Pe această cale revenim cu un apel către părinți, către copii, adolescenți, să evite tot ce înseamnă urcarea pe tren, pe stâlpi de înaltă tensiune, pentru că un moment de neatenție și pentru o poză și faimă pe Facebook sau Instagram poate fi plătită cu decesul sau cu afecțiuni majore pe tot parcursul vieții”, a spus Alina Belu, directorul spitalului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *