Bărbat împușcat in Bacău in aceasta seară

UPDATE: Comunicat de presă din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău aduce la cunoştinţă publică, prin intermediul prezentului comunicat, următoarele:
Prin ordonanţa procurorului din 09.03.2020, s-a dispus începerea urmăririi penale, in rem, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 al. 1 C.pen.
În acest sens, la data de 09.03.2020, în jurul orei 20:34, organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că în holul de la intrarea în scara B a blocului nr. 47, situat în mun. Bacău, str. Alecu Russo, se aud împuşcături.
La adresa susmenţionată a fost descoperit, ulterior, cadavrul unui bărbat, identificat în persoana numitului O.C.I., în vârstă de 21 de ani, care prezenta urme de împuşcare la nivel corporal.
În prezenta cauză se efectuează multiple activităţi investigative şi de urmărire penală, în vederea identificării autorului faptei şi a împrejurărilor comiterii acesteia.
Pentru moment, având în vedere caracterul nepublic al urmăririi penale şi pentru a nu fi afectată buna desfăşurare a anchetei, nu pot fi furnizate informaţii suplimentare.

UPDATE: Iulian Cezar Oancea, este numele tânărului de 21 de ani împușcat, originar din Bacău, a făcut obiectul unui proces judecat la Tribunalul Iaşi. Tânărul a fost trimis în judecată din nou pentru fraude informatice de proporţii, dar a scăpat fără să fie pedepsit.

Potrivit dialogonline.ro, faptele pentru care Oancea a fost trimis în judecată la începutul anului 2019 au fost comise în perioada 2013-2015, atunci când hackerul din Bacău avea 12-14 ani. A fost trimis în judecată de DIICOT pentru că a spart conturi bancare furând în jur de 100.000 de euro.

Știre inițială: In aceasta seara in jurul orei 21, Serviciul Unic de Urgenta 112 a fost sesizat de locatarii din zona, ca pe strada Alecu Russo, s-au auzit impuscaturi, din care ar fi rezultat si o victima, un tanar de aproximativ 20 de ani. La fata locului se afla politisti dar si lucratori ai trupelor speciale.

Din spusele martorilor a fost vorba de 4 focuri de arma care s-au auzit dupa o cearta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *