Bilanțul anului 2022 la DRPCIV și Direcția Generală de Pașapoarte Bacău

In perioada 8 și 9 februarie cele doua servicii comunitare au prezentat bilantul anului 2022.

La cele două evenimente a participat din partea Prefecturii Bacău,  subprefectul Gabriel Lupu, iar  din partea celor doua servicii au  fost prezenți Brăcea Florin, directorul general al Direcţiei Generale Regim Permise de Conducere și Înmatriculări,  Serviciul Public Comunitar de la Bacău a fost reprezentat de  comisar-șef Ioan-Bogdan Crăciun, locțiitorul șefului serviciului.

Din partea Direcției Generale de Pașapoarteau au participat  Aneta Matei, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și  comisar-șef Florentina Neamțu, șeful Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Bacău.

Statistici îmbucurătoare.

Conform statisticilor prezentate, in anul 2022, 19.405 persoane au candidat pentru obtinerea permisului de conducere, 30790 de permise de conducere au fost emise sau preschimbate si un număr de 37.201 vehicule au fost  înmatriculate sau transcrise.

Nici Directia Generală de Pașapoarte nu a avut un an ușor, ba din potrivă.Peste 52.000 de  persoane au apelat la acest serviciu pentru a preschimba sau  obține documente .Conducerea serviciului a transmis că printre multele obiective pentru anul 2023, doua sunt primordiale și anume:optimizarea activității centrate pe nevoile și dorințele cetățenilor și oferirea la parametri foarte înalți a serviciului centrat pe cetățean.

,, În acest context, am transmis, din partea conducerii Instituției Prefectului, un mesaj de felicitare pentru activitatea celor doua servicii și am exprimat convingerea că, și în anul 2023, activitatea lor va avea ca repere profesionalismul și oferirea de servicii publice de calitate coroborate cu continuarea digitalizării și extinderea utilizării aplicațiilor electronice la nivelul beneficiarilor! , , a declarant Gabriel Lupu, subprefectul Județului Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *