Bolnav suspect de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Bacău

Luni 27 ianuarie, la pranz, la Spitalul Județean de Urgență Bacău, s-a prezentat o persoană care acuza simptome specifice gripei.

„Din ce date avem in acest moment, este vorba despre un tânăr, de 24 de ani, care studiază în China și care a venit în Bacău în urmă cu opt zile. A acuzat febră inclusiv în avion, dar ulterior nu a mai avut stare febrilă. În schimb a tușit, iar acum s-a prezentat la UPU cu dureri musculare, care pot fi și un efect secundar al acestei tuse.

A fost introdus în camera de izolare, i se efectuează toate investigațiile necesare, s-a luat legătura și cu Institutul Matei Balș, așteptăm rezultatele”, a declarat pentru desteptarea.ro, Alin Năstasă, directorul Direcției de Sănătate Publică Bacău.

Contactata de catre echipa noastra, conducerea Serviciului de Ambulanta Bacau a confirmat existenta acestui caz, spunandu-ne ca in aceste momente este pregatita o ambulanta de Tip B, pentru a transporta bolnavul catre Bucuresti.

One thought on “Bolnav suspect de coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Bacău

  1. Pai bine bai SRI și care mai sunteți voi capete luminate… ăla vine din China dar nu sta in carantina etc… pe bune ? Cu greu ma abțin sa nu înjur și sa va doresc toate efectele virusului asta, celor care ar trebui sa își facă treaba pe tru așa ceva. Când vine vorba de verificat cetățenii romani care pleacă inafara UE imediat apare un mucea sa îți ia declarație… dar la cazuri serioase de genul asta nici măcar puțin interes, ………., și voi și familiile voastre pot fi infectate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *