C.S. PHOENIX a reprezentat Bacăul la „Cupa Shinobi” – ediția a III-a

Sâmbătă 29 Februarie 2020, la sala de sport Mihai Nistor din comuna Erbiceni județul Iași, a avut loc Cupa Shinobi, ediția a III a, probele de concurs au constat în kata individual și kata pe echipe formată din trei sportivi (sincron). C.S. Phoenix Bacău a participat cu 83 de sportivi. La acest eveniment sau înscris 400 de sportivi din 7 cluburi.

„Doresc sa felicit pe toți sportivii participanți pentru spiritul de care au dat dovadă, răbdare, perseverență, tehnicitate în competiție, dar și pentru atitudine. Ați fost minunați și ne mândrim cu voi, nu doar ca și sportivi, dar și ca viitori oameni de caracter.

Mulțumesc de asemenea părinților pentru înțelegere, răbdare și încrederea acordată și pentru sprijinul necondiționat acordat copiilor fără de care aceste performante cu care ne mândrim nu ar fi fost posibile. În continuare ne pregătim pentru următoarele două evenimente competiție de Kumite din localitate Săveni județul Botoșani din 25 Aprilie 2020 și competiția organizată de C.S. Phoenix Bacău în data de 23 Mai 2020 la sala de sport Valea Seacă, probele fiind de kata individual și kata sincron.

Credem ca aceste rezultate reflectă cu adevărat munca celor patru instructori și nu în ultimul rând dorința și seriozitatea sportivilor. Competitia s-a desfășurat într-un climat de prietenie și respect reciproc. ” a tinut sa declare conducerea clubului

Lista completa a castigatorilor o puteti gasi pe pagina de facebook C.S. Phoenix.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *