Campanie agresiva si la propriu si la figurat pentru referendum

De cateva saptamani toata lumea se contrazice, ba mergeti sa votati DA , ba mergeti sa votati NU sau NU MERGETI. Pana la urma este datoria si dreptul fiecarui cetatean cu drept de vot sa aleaga daca merge sau nu la vot sau daca merge trebuie singur sa decida optiunea pe care o voteaza.

Dar in ultima perioada parca totusi s-a intrecut masura in aceasta campanie, si incepem cu mediul online unde se duce o campanie mult prea agresiva, ca simpla persoana nu este prea placut sa ti se spuna ce sa votezi, ca si cum tu nu ai avea capacitatea de a discerne ceea ce vrei, si poate am trece si asta cu vederea daca aceste lucruri nu s-ar intampla si in realitate, sute de pliante impartite mai mult obligat fortat, afise amplasate ilegal, textele de genul „homosexualii iti fura copii”, lucruri absolut exagerat si fara nicio baza.

In aceasta seara nu s-au oprit doar la impartit pliante ci au mers mult mai departe, trecand la injurii catre colegul nostru Marian, care intentiona sa stea de vorba cu acestia si care filma pe domeniu public, unde stie toata lumea ca este permis…si toate acestea in timp ce isi ascundeau fețele si fotografiau masina noastra. Va lasam sa vedeti imaginile filmate de catre noi.

Intre timp a fost depusa si o plangere catre acestia la Sectia 2 Politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *