Campanie de vaccinare cu echipa mobilă în 6 comune ale județului Bacău.

În paralel cu „Maratonul vaccinării” din centrul Bacăului, la nivelul judeţului au fost desfășurate şi continuă a se desfăşura acțiuni de vaccinare cu echipe mobile.

În comună Răchitoasa au fost vaccinate 57 de persoane, inclusiv cu a doua doză, iar în Izvorul Berheciului au fost vaccinate 60 de persoane, cu vaccin Modernă, prin echipa mobilă care aparține Sp. Militar Focșani, jud Vrancea. Au mai fost vaccinate cu prima doză 40 de persoane în localitatea Dămieneşti şi 122 de persoane în localitatea Prăjești.

De asemenea, sâmbătă, 22 mai, s-a desfășurat în localitățile Gura Văii și Ștefan cel Mare o acțiune de vaccinare „din poartă în poartă” cu sprijinul asistenților medicali Comunitari din localitățile respective și cu participarea coordonatorului din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Bacău. Beneficiarii acestei acţiuni în cele două localități sunt în număr de 33 de persoane, cărora li s-a administrat vaccinul Pfizer.

Activitatea se desfăşoară cu echipe mobile constituite la nivel judeţean, cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică Bacău şi al structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne, sub coordonarea Instituţiei Prefectului – judeţul Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *