Când boala vine pe furiș…Un polițist băcăuan – diagnosticat cu leucemie – are nevoie de NOI!

”Dacă mi-ar ieși Dumnezeu în cale, i-aș cere încă o viață alături de tine, dragul meu! Atât de mult te iubesc! Mă numesc Oana-Carmen Spulber și sunt mamă pentru doi copii minunați, un băiețel de 14 ani și o fetiță de 9 ani. Soțul meu, Spulber Gelu, este de profesie polițist, șef de post în comuna Parincea, jud. Bacău, iar eu sunt profesor de educație fizică și sport. Acesta este strigătul meu disperat de ajutor îndreptat către oamenii cu suflet mare.”

Gelu Spulber și cei doi copii

În luna aprilie, Gelu Spulber a fost diagnosticat cu o formă gravă de leucemie limfoblastică.

”De atunci și până acum au fost 5 luni groaznice, 5 luni în care mergem haotic pe stradă, către serviciu sau înapoi spre casă, și încercam să caut soluții. Am trăit toate stările posibile, un amalgam întreg de emoție, durere și neputință. Atunci când simțeam că sunt pe cale să renunț și să accept verdictul, ceva în mine mă determina să mă ridic și să mai fac un pas, încă un pas. Era credința în Dumnezeu!”- Oana Spulber

Dintr-un spital în alt spital ….iar acum …speranța e în Turcia

Gelu a fost dus la mai multe spitale, i s-au făcut analize peste analize și ședințe de chimioterapie, iar acum speranța e la o clinică din Turcia. În România…..

Familia Spulber – O familie simplă și fericită…până acum cinci luni  

”Am avut o viață care mi-a oferit până acum tot ce mi-aș fi putut dori vreodată, o familie simplă, modestă și frumoasă. În luna aprilie, cerul s-a prăbușit asupra noastră. În urma unor dureri banale care tot persistau, soțul meu a fost diagnosticat în spital cu o formă gravă de leucemie limfoblastică.”- adaugă soția lui Gelu Spulber.  

Au doi copii minunați, un băiețel de 14 ani și o fetiță de 9 ani, Gelu Spulber, de profesie polițist, este șef de post în comuna Parincea, județul Bacău, iar Oana Spulber e profesor de educație fizică și sport. Astăzi, strigătul disperat după ajutor al Oanei este îndreptat către oamenii cu suflet mare.

Cum n-ar fi fost destul, Oana Spulber a aflat că boala s-a extins în corp. ”Am căzut în genunchi și simteam cum se rupe inima-n mine. Lacrimi nu mai aveam deloc să plâng, le-am irosit pe toate. Și așa a apărut singura șansă pentru noi, pentru soțul meu. Un transplant de celule stem într-o clinică din Turcia. Am trimis toate analizele pe care le aveam din țară și am primit răspunsul de la ei, că se poate efectua operația cu succes, doar că această intervenție costă peste 85.000 euro, sumă la care se mai adaugă alte costuri pentru radioterapia craniană.” – Oana Spulber – o femeie care luptă pentru viața soțului ei.

Astăzi (n.r.miercuri) Gelu a fost dus în Turcia pentru cinci zile de investigații medicale. S-a strâns o parte din bani, dar mai e nevoie…

Anca, sora lui Gelu, va fi donatorul de celule stem.

Singurul nostru sprijin vine din partea apropiaților și al colegilor soțului meu, oameni minunați care ne sunt alături și cărora le mulțumesc cu această ocazie!

Îndrăznesc să vă cer ajutorul și vouă, străinilor, celor care citiți aceste rânduri scrise de o soție și o mamă îndurerată, o mamă care-și privește copiii în ochi și cărora le promite un singur lucru, că:

Orice sumă de bani contează și poate fi donată în conturile de mai jos:

Titular cont : 𝐎𝐀𝐍𝐀 𝐂𝐀𝐑𝐌𝐄𝐍 𝐒𝐏𝐔𝐋𝐁𝐄𝐑 (soția)

RO76BTRL00401201D65880XX

SWIFT:BTRLRO22

C.U.I.RO5022670 (pt donații în euro/lire/dolari)

𝐑𝐄𝐕𝐎𝐋𝐔𝐓 : 𝐎𝐀𝐍𝐀 𝐂𝐀𝐑𝐌𝐄𝐍 𝐒𝐏𝐔𝐋𝐁𝐄𝐑

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐥𝐞𝐢: RO73 BREL 0005 5096 1603 0100

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐞𝐮𝐫𝐨: LT82 3250 0098 7338 7645

BIC: REVOLT21

𝐂𝐨𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐫𝐞: 60537647

Codul băncii: 04-00-75

L-a ajutat pe Gelu, într-un mod inedit

”Fac acest cozonac special pentru această cauză și dacă se vor aduna bănuți, data viitoare voi da spre licitație doi astfel de cozonaci.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *