Când omul potrivit este la locul potrivit… A fi jandarm este mai mult decât o meserie

A fi jandarm este mai mult decât o meserie, este de fapt vocația de a fi mereu în folosul celor care au nevoie de sprijin neconditionat.

           Joi seară, în jurul orei 21.00, Claudiu a ieșit pentru o plimbare, iar  în timp ce se deplasa pe bulevardul Oituz din municipiul Onești, în dreptul blocului nr.16, a auzit un zgomot puternic de geam spart.

           Experiența de om al legii și devotamentul față de nevoile semenilor l-au făcut pe Claudiu să se apropie către locul de unde a auzit zgomotul, timp în care un individ cu mască pe față și cu gluga de la hanorac pe cap se furișa ghemuit de la fața locului, iar apoi a luat-o la fugă printre blocurile din spatele bulevardului. A alergat după el, iar după aproximativ 300 de metri l-a prins. De aici, lucrurile au mers ca la carte. A cerut sprijinul colegilor prin numărul unic pentru urgențe 112, la fața locului deplasându-se un echipaj de poliție care a preluat persoana și a întocmit actele necesare continuării cercetărilor.   

Claudiu este jandarm din anul 2002 și de-a lungul anilor a trecut prin mari provocări și cunoaste că la fiecare intervenție se luptă cu imprevizibilul, dar pentru el  curajul, spiritul de sacrificiu si determinarea sunt drumul către succesul fiecărei misiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *