Când tatăl și fiul nu se mai înțeleg, iar unul ajunge în arest

Neînțelegerile dintre un tată și fiu, din comuna Scorțeni, sunt mai vechi, dar acum s-a ajus …mai departe. În urmă cu ceva timp, pe numele fiului a fost emis un ordin de protecție, mai exact fiului i s-a interzis de către judecători să mai calce în curtea părintească pentru o perioadă.

Acesta, în vârstă de 27 de ani, a vrut să-i mai spună ceva tatălui, iar polițiștii l-au arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție.

”Poliția Moinești a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat de 61 de ani, din comuna Scorţeni, despre faptul că a avut un conflict cu fiul său, la domiciliu. La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că, în seara zilei de 04 septembrie a.c., tânărul de 27 de ani, a mers la domiciliul tatălui său încălcând în acest fel obligaţiile şi restricţiile impuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Moinești. În urma activităţilor desfăşurate de polițiști, tânărul a fost identificat ascuns într-o anexă a locuinţei tatălui său. În urma probatoriului administrat s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Tânărul a fost escortat şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Bacău. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.” – IPJ Bacău

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *