”Captură impresionantă de infractori”, la pachet cu droguri, mașini de lux sau bijuterii

Polițiștii și procurorii antimafia au făcut 47 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări specializate în trafic de persoane și minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni contra patrimoniului cu consecințe deosebit de grave. Au fost puse în executare 367 de mandate de aducere și 457 de percheziții domiciliare.

În urma descinderilor, 154 de persoane au fost reținute, 36 plasate sub control judiciare, iar două persoane au fost predate, în baza mandatelor europene de arestare, autorităților din țările în care erau căutați.

Au fost ridicate peste 30 de kilograme de cannabis, cocaină și alte substanțe psihoactive, 9 sisteme informatice, 14 laptopuri, 2 stații emisie-recepție, 60 de drone cu cameră video, peste 500 de parfumuri, jumatate de kilogram de bijuterii, 15 carduri bancare, sute de dolari și lire sterline, peste 550.000 de euro, 440.000 de lei, 2 autoturisme de lux, 333 de telefoane mobile, 129 de cartele SIM, tablete, hard-disk-uri si medii de stocare, un dispozitiv decopiat datele cardurilor bancare, 7.300 de țigarete, 3 arme neletale, diverse arme albe și alte documente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *