Cartușele comisarului Moldovan – 30 noiembrie

România trebuie iubită oricând!

Mare parte din politicieni, ca și animalul de pradă, nu are regrete, nu are conștiință. Pentru bunăstarea lui, omul politic își înjunghe fratele pe la spate și își trădează mama fără regrete.

După ani în care dosarele unor crime odioase zac nerezolvate și nimeni nu a răspuns, credeți că există dreptate? Țara va fi sfâșiată de hienele politice pentru bunăstarea lor, cei care vor titluri, ranguri și joburi bine plătite de noi toți – fraierii de serviciu. Dacă s-ar putea, acești fraieri de serviciu ar trebui să fi băgați într-o cameră și încuiată ușa, să se uite de existența lor! Intenționat se perpetuează sărăcia și prostia, ca oamenii să nu mai fie un pericol pentru privilegiile lor, ale politicienilor.

Suntem dezbinați pentru tot felul de motive, fiind ”ajutați” să ne părăsim țara… Ne uităm cu regret cum România nu mai este patria noastră, ci prada lor.

”Nu stați în casă, dacă vă pasă!” era îndemnul unora care pozau în Salvatorii României. Erau aceiași hoți, dar îmbrăcați în culori diferite. Cum s-ar zice: același lup cu altă culoare a blănii.

Dar de ce v-ar mai păsa de pământul câștigat cu sânge de străbunii noștri? De ce să ne întoarcem cu fața unii către alții? Mai merită?

DA, merită! Vă spun că merită codrii, merită izvorul, merită oamenii corecți, merită copiii noștri, merită pământul cu miros de acasă. Merităm noi toți să avem o țară, nu merită ei să ne-o ia. Să nu cedăm țara hoților!

Mâine, de ziua națională, vom vedea tot felul de ceremonii. Unele sunt chinuitoare căci, brusc,  orice mârlănete de politruc se trezește să joace rolul cerut de situație. De la credincios hotărât să se sfințească la patriot dedicat, lovit iremediabil de onoare, cinste și alte vrăjeli ieftine.

Bineînțeles că nu va lipsi de la toate aceste ceremonii festive domnul reprezentant al guvernului în teritoriu – prefectul județului Bacău – cel care va primi cu cinste onorul militar. Despre acest personaj slugarnic, ”purtător de șorțuleț”, model de politruc obedient total ”nefrecventabil”, manualele de istorie nu știu dacă vor avea ceva de zis, nici măcar la indici onomastici.

Te apucă greața când vezi scena aia plină de politicieni hoțomani și sociopați, precum și jurnaliști duhnind a slugărnicie slinoasă și agresivitate stimulată de tot felul de interese, care mai de care mai dubioase. Cu ocazia zilei festive, toți vor fi țepeni de la bățul onoarei pentru țărișoară, care le-a intrat adânc în locul coloanei vertebrale.

Cred că vom avea o țară mai bună făcând mai multe lucruri folositoare pentru cei din jurul nostru, și nu dând din gură sforăitor despre cât de magnific e ”boborul” și cât de mândri sunt conducătorii.

Și totuși … nu mai contează dacă ești suveranist sau naționalist, România merită soluții pentru viitor. Iar dacă ele vin de la români adevărați, cu atât mai bine!

Și nu uitați: ROMÂNIA trebuie iubită oricând, nu doar pe 1 Decembrie. Nu costă nimic…credeți-mă!

LA MULȚI ANI, România! LA MULȚI ANI, români!

Anonimus CCM – colaborator Radio Easy

PRECIZĂRI: Legea nr. 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul editorial sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *