Ce telefoane așteptăm anul acesta de la Apple?

Celebrul brand Apple, cunoscut de întreaga lume pentru modelele sale de iPhone, iPad sau Macbook ne pregătește pentru 2019 flagship-uri de proporții. În 2018 am avut iPhone XS, XS Max și iPhone XR. Iată că anul ăsta, în schimb, vom avea 5 modele noi. Primul dintre ele este iPhone XI(sau 11). Unul dintre ele în varianta standard, iar celălalt în varianta Plus sau Max. Unele poze postate pe un site de socializare din China au arătat cum va fi spatele lui iPhone XI: va avea un modul pătrat pentru camera foto de pe spate, conținând trei senzori foto. Așa arată mulajele pentru husele ce urmează să fie produse pentru iPhone XI.

Un alt telefon așteptat anul acesta la lansare este iPhone Pro, care va fi probabil cel mai scump iPhone produs vreodată de compania din Cupertino.

Nu va avea 5G și nici nu va fi pliabil. Ar urma însă să aibă display OLED, foarte probabil de 6.5 inch, un șasiu mai subțire, cameră triplă pe spate, cu senzori foarte buni, încărcare wireless reversibilă și sistem de încărcare super rapid 18W Lightning-to-USB-C

Un alt model la care Apple lucrează este succesorul lui iPhone SE, telefonul cu piese de iPhone 6s în carcasă de iPhone 5s. Acesta s-ar putea numi iPhone XE, urmând să aibă un ecran OLED de 4,8 inci, celebrul notch, și o singură cameră foto pe spate, de 12MP, cu diafragmă f/1.8. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: